САОПШТЕЊЕ ПОВОДОМ ДЕШАВАЊА ИСПРЕД ПРЕДСЕДНИШТВА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Општински одбор Српске напредне странке Нова Варош најоштрије осуђује синоћне догађаје испред Председништва Републике Србије. Наиме, лажне патриоте потпомогнуте људима бившег режима позвале су на убиство председника Републике Србије, Александра Вучића.

На наш велики дан, дан државности, Сретење, када нам је јединство потребније него икада, квази патриоте и олош из бившег режима још једном су показали да је њихова мета Александар Вучић. Ти исти показали су још једном да их не занима држава, њени интереси, а ни оно што је за српски народ јуче било најбитније, а то је Дан државности наше Србије.

Општински одбор Српске напредне странке Нова Варош поздравља вест о хапшењу лажног патриоте код ког је пронађено ватрено оружје, а који је синоћ требао да буде присутан испред Председништва.

Синоћне догађаје оштро осуђујемо и указујемо квази патриотама и жалосној опозицији Србије да се оваквим поступцима радују само непријатељи из Приштине, на челу са Куртијем, као и остали непријатељи Србије. Народ Србије види све и увек ће подржати Александра Вучића и његове напоре да Србија буде још боља и развијенија земља.

Живела Србија!

Општински одбор Српске напредне странке Нова Варош