Вести

Директорку привела полиција, грађани се окупили у знак подршке

Нова Варош - Директорка Центра за социјални рад у Новој Вароши Јелена Лековић приведена је у Полицијску станицу по пријави председника скупштине Николе Јелића,објавила је Лековић на свом Фејсбук профилу, тврдећи да се ради о бахатом високом функционеру нове власти.

"Драги суграђани, не могу а да са вама не поделим једну новину која се ових дана изродила у нашој малој варошици...

Одем ја данас у кабинет Председника општине да по редовној процедури добијем сагласност за одобрење помоћи за одређену категорију корисника. Тамо сазнам да Председник општине није сам у канцеларији и да је са њим тренутно председник скупштине, Никола Јелић, звани Брђо. 

С обзиром да мене, као и све друге у ланцу одобрења помоћи (у том ланцу је Председник општине, али није Председник скупштине) Закон обавезује на чување података о корисницима као службене тајне, одбијем да уђем и да о конкретном случају причам пред гдином Брђом.

Позовем телефоном Председника општине, замолим га да изађе у суседну, слободну канцеларију, објасним му проблем, он потпише Решење, љубазно се захвалим, извиним што сам прекинула састанак и одем.

Алиииии......

НИШТА ОД ОВОГА НЕ БИ БИЛО НИ НЕОБИЧНО НИ ЗАНИМЉИВО ДА ЈА ВЕЧЕРАС НИСАМ ПРИВЕДЕНА У ПОЛИЦИЈСКУ СТАНИЦУ ЈЕР САМ ПРИЈАВЉЕНА ЗА РЕМЕЋЕЊЕ ЈАВНОГ РЕДА И МИРА У ЗГРАДИ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ. А ПРИЈАВИО МЕ.... ПОГАЂАЈЕ.... ПА НАРАВНО БРЂО :)

Тако, драги моји нововарошани, пријавите Полицији сваког ко вам смета, сваког ко вас попреко погледа, сваког ко вам се не јави на улици, сваког ко због вас одбије да прекрши Закон. НОВИ ПРЕКРШАЈИ СУ ИЗМИШЉЕНИ! ЖИВЕО ’БРЂОВ ЗАКОНИК’!" написала је Лековић.

 

Она се захвалила свим грађанима који су се наводно окупили испред Полицијске станице, како би јој дали подршку.

 

"Такође ћу искористити прилику да се захвалим мојим пријатељима који су вечерас дошли у Полицијску станицу да ме подрже. Срећна сам што вас имам за пријатеље", стоји на Фејсбук профилу Јелене Лековић.