Вести

ПОКЛОНИ И ПРИЗНАЊА НАЈ УСПЕШНИЈИМА

              Руководство општине Нова Варош и ОО СНС са најбољим нововарошким ђацима

          За 35 најбољих ученика завршних разреда основних и средњих школа – добитника дипломе „Вук Караџић“ и ђаке генерације, њихове разредне старешине и директоре школа, општинска управа је и ове године уприличила свечани пријем, овог пута у хотелу „Панорама“.

       Традиционални сусрет Вуковаца и челника локалне самоуправе, који су уједно и највиши функционери ОО СНС, протекао је у срдачној атмосфери, уз доделу признања, новчаних награда и пригодних поклона најуспешнијима у овој генерацији сада већ бивших основаца и средњошколаца.

            Општина Нова Варош наградила је са 5.000 динара 17 Вуковаца из четири основне школе, а са по 7.000 динара њих 18 из овдашње две средње школе. Ученице генерације – Јелена Илић из Гимназије „Пиво Караматијевић“ , и Слађана Курћубић из Техничке школе, на дар су, поред новчане награде, примиле и по мобилни телефон.

           Награде најуспешнијим ђацима уручио је Димитрије Пауновић, председник општине Нова Варош, а свечаном пријему у хотелу на Златару присуствовао је и његов заменик Иван Младеновић.

         - Свечаним пријемом у прелепом амбијенту недавно реновираног хотела „Панорама“, и скромним даровима, општинска управа желела је да искаже поштовање за ваш огроман труд, одрицање, предан рад и учење, уз жељу да и у будућности будете успешни у личном и професионалном животу, а да се након завшеног школовања вратите у завичај и помогнете у његовој даљој афирмацији и развоју – поручио је Вуковцима председник нововарошке општине Димитрије Пауновић, честитајући им за суве петице у дневницима током досадашњег школовања.